blogs/topics problem

  • Advertise with us

« back to Site Feedback forum

Forum topic by kolwdwrkr posted 07-23-2009 02:27 AM 849 views 0 times favorited 8 replies Add to Favorites Watch
View kolwdwrkr's profile


2821 posts in 3008 days

07-23-2009 02:27 AM

Topic tags/keywords: question

Am I the only one getting T-d off when posting a blog and it jumps up to the beginning every 5 seconds? I don’t know what the problem is but I’ll be re-reading what I wrote and it will jump up to the freakin top. WTF? Then I have to scroll down, read a line, then it does it again. I don’t know if it’s a problem with the saving feature or what but it makes it a PIA to post blogs. Any suggestions or thoughts on how to make that problem go away? Thanks

-- ~ Inspiring those who inspire me ~

8 replies so far

View Grumpy's profile


21459 posts in 3269 days

#1 posted 07-23-2009 02:29 AM

New one on me Keith. I haven’t had that problem.

-- Grumpy - "Always look on the bright side of life"- Monty Python

View Karson's profile


35032 posts in 3819 days

#2 posted 07-23-2009 02:36 AM

I’ve noticed that also Keith. if you type a key it goes back to where you were. So hit the space key and see if it goes back.

That’s not a solution I know.

-- I've been blessed with a father who liked to tinker in wood, and a wife who lets me tinker in wood. Southern Delaware soon moving to Virginia †

View FEDSAWDAVE's profile


293 posts in 2850 days

#3 posted 07-23-2009 02:41 AM

Keith…it’s your mouse. Upgrade :)

-- David,

View kolwdwrkr's profile


2821 posts in 3008 days

#4 posted 07-23-2009 04:10 AM

it’s a laptop. I’m not touching the mouse when I type. I thought the same thing, like I was hitting the scroll or something. So I tried it typing with one hand and it still jumps. Arrgghh.

-- ~ Inspiring those who inspire me ~

View GMman's profile


3902 posts in 3116 days

#5 posted 07-23-2009 04:22 AM

You may due for a restore or maybe if you have a cleaner run it. If you dont have a cleaner try ccleaner install it and run it.

View Martin Sojka's profile

Martin Sojka

1893 posts in 3891 days

#6 posted 07-23-2009 10:38 AM

Did you try more than one browser, Keith?

View Damian Penney's profile

Damian Penney

1141 posts in 3410 days

#7 posted 07-23-2009 03:12 PM

I’ve had this happen too and I guarantee it’s mouse/trackpad related.

-- I am always doing that which I can not do, in order that I may learn how to do it. - Pablo Picasso

View kolwdwrkr's profile


2821 posts in 3008 days

#8 posted 07-23-2009 03:57 PM

Martin, I tried refreshing, changing browsers, etc. If it’s the mouse or trackpad how do I fix it on a laptop? I went to the control panel, clicked on mouse, and there isn’t anything related to cleaning or adjusting it.
I posted a blog last night and it did the same thing. I typed, sat back for a few seconds to see what happens, and sure enough it jumped. How is it my mouse if I’m not even close to touching it, and it only does it while posting a blog or a topic that pushes the top line out of view? No other site or program does this.

-- ~ Inspiring those who inspire me ~

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics