Grizzly Business

  • Advertise with us

« back to Power Tools, Hardware and Accessories forum

Forum topic by jacksteel posted 01-12-2015 10:13 AM 680 views 0 times favorited 6 replies Add to Favorites Watch
View jacksteel's profile


21 posts in 653 days

01-12-2015 10:13 AM

Is it just me or do the Video links on this grizzly page not working.

When I click the video to ply them it just goes to another image of the bandsaw???

Am i missing something?

I tried in Safari and Firefox

Also I plan to get one of these 14 inch BS when I get my taxes returns and the riser block BUT in the pictures of the riser block it if hollow BUT has no slot for the blade to go into it. I don’t know how that can work. I mean the blade goes up through the arm does it not?

-- In a time of universal deceit (today)- telling the truth is a revolutionary act. George Orwell

6 replies so far

View AlaskaGuy's profile


2396 posts in 1730 days

#1 posted 01-12-2015 10:40 AM

Don’t work for me either.

-- Alaskan's for Global warming!

View DIYaholic's profile (online now)


19140 posts in 2096 days

#2 posted 01-12-2015 11:52 AM

The blade does NOT go through the column.
It goes through the black plastic(?) channel, that attaches on the outside of the column.

This may not be the same saw you are looking at….
but, I bet they all are built that way.

-- Randy-- I may not be good...but I am slow! If good things come to those who wait.... Why is procrastination a bad thing?

View Tennessee's profile


2410 posts in 1935 days

#3 posted 01-12-2015 01:22 PM

They work for me, as of January 12th. I think they have been doing some heavy rebuilding on the website, might have been down.
And Randy is right, the blade tracks in that plastic guard column. Most bandsaws of that size are that way, including my Porter Cable.

-- Paul, Tennessee,

View Bill White's profile

Bill White

4407 posts in 3381 days

#4 posted 01-12-2015 04:26 PM

Take a hard look at the 0555LX. Has cast iron wheels, and runs like a champ. I love mine.


View bigblockyeti's profile


3573 posts in 1142 days

#5 posted 01-15-2015 03:04 AM

The links worked fine for me using IE 11.

View Rick  Dennington's profile

Rick Dennington

5105 posts in 2615 days

#6 posted 01-15-2015 03:51 AM

The link worked for me just fine…..

-- At my age, an "all--nighter" is not having to get up and pee...!!!

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics