Is this just me?

  • Advertise with us

« back to Coffee Lounge forum

Forum topic by b2rtch posted 02-20-2014 12:20 AM 690 views 0 times favorited 7 replies Add to Favorites Watch
View b2rtch's profile


4821 posts in 2468 days

02-20-2014 12:20 AM

Tonight in my Firefox, Lumberjock displays all screwed up again.
Is this just me?

-- Bert

7 replies so far

View Monte Pittman's profile

Monte Pittman

21534 posts in 1758 days

#1 posted 02-20-2014 12:25 AM

Mine are fine

-- Mother Nature created it, I just assemble it.

View lepelerin's profile


471 posts in 1745 days

#2 posted 02-20-2014 01:37 AM

fine on my side, must be your firefox

View Jimbo4's profile


1420 posts in 2183 days

#3 posted 02-20-2014 01:46 AM

no troubles here

-- BOVILEXIA: The urge to moo at cows from a moving vehicle.

View b2rtch's profile


4821 posts in 2468 days

#4 posted 02-20-2014 01:47 AM

So it is just me

-- Bert

View RogerInColorado's profile


321 posts in 1374 days

#5 posted 02-20-2014 02:24 AM

My “come up page” which is projects, looked like they were experimenting trying to find the ugliest possible background, but when I selected the projects tab from forums, it came up ok. I’m using google. I tried it again from no browser a few sewconds later and the come up page looked normal.

View gfadvm's profile


14929 posts in 2110 days

#6 posted 02-20-2014 03:03 AM

Must be bad karma for you today!

-- " I'll try to be nicer, if you'll try to be smarter" gfadvm

View Rick's profile


8287 posts in 2452 days

#7 posted 02-20-2014 04:31 AM

I’m on IE10 and Windows 7 Home Premium it’s Blasting Away so fast I can hardly keep up with it!

No. It’s Not You, It’s your Computer. Perhaps you could elaborate a little on this ….. ” Lumberjock displays all screwed up again.” WE might be able to Better Assist You if we knew what your problems are.

What ”displays”? Pictures? All of the Page? Not Loading properly? Any particular Section or All Of?

Unless of course You’d Rather try and fix it Yourself.

3 or 4 Nights Ago This Site was Loading EVERY Page so slow I nearly fell asleep waiting. It was a Setting in My IP Connection. Only took me a DAY to find it.

Aren’t Computers Wonderful!!



-- Hope Everyone Is Doing Well! .... Best Regards: Rick

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics