LumberJocks

Parallel-Pro Clamps from Peachtree - slipping?

  • Advertise with us

« back to Power Tools, Hardware and Accessories forum

Forum topic by robdew posted 12-21-2008 08:00 PM 1941 views 0 times favorited 2 replies Add to Favorites Watch
View robdew's profile

robdew

86 posts in 3708 days


12-21-2008 08:00 PM

Topic tags/keywords: clamp

I bought four of the 59” Parallel Pro clamps from Peachtree a month or so back. One of them slips under any pressure when turning the knob. I am sure this is not technique since only one of the four does this.

It would be a hassle to ship one clamp back. Is there an easy fix for this?

http://www.ptreeusa.com/edirect_110708.htm


2 replies so far

View 8iowa's profile

8iowa

1580 posts in 3755 days


#1 posted 12-21-2008 08:51 PM

Give Peachtree a call. Often sellers recognize the needless costs involved in shipping bad products back, and will tell you that they will just send you a new one at no charge.

-- "Heaven is North of the Bridge"

View robdew's profile

robdew

86 posts in 3708 days


#2 posted 12-22-2008 06:24 PM

Peachtree seems aware of this problem and is shipping me some clips to replace in the clamp clutch. Would have preferred they do their own repair, but this is completely acceptable.

Just mentioning it here in case anyone else has the same problem.

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com