LumberJocks

Techies: a new member's problem

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by MsDebbieP posted 11-27-2013 06:45 PM 589 views 0 times favorited 4 replies Add to Favorites Watch
View MsDebbieP's profile

MsDebbieP

18615 posts in 2850 days


11-27-2013 06:45 PM

I got the following message from a member. Anyone have suggestions??

” I’ve posted pictures of recent carvings and people are commenting. But when I click on the reply or view link, I get my own posting pictures where there’s a link for ‘comments’. When I click on that I get nothing. I can click on other links in that tool bar and proceed, but not my comments. My popup blocker is dissabled so I should be able to see these comments but can’t. Can you help?”

-- ~ Debbie, Canada (https://www.facebook.com/DebbiePribeleENJOConsultant)


4 replies so far

View lightcs1776's profile

lightcs1776

3710 posts in 343 days


#1 posted 11-27-2013 07:42 PM

Ms. Debbie, can you or the company hosting the site replicate the issue? Also, does the member have another computer he or she can use to access the site? If the member has the problem on multiple computers, it is likely something on the server hosting this site. If not, it is most likely a setting on the member’s system.

-- Chris ** If there must be trouble, let it be in my day, that my child may have peace. — Tom Paine **

View MsDebbieP's profile

MsDebbieP

18615 posts in 2850 days


#2 posted 11-27-2013 07:43 PM

good problem-solving!! Thanks.

-- ~ Debbie, Canada (https://www.facebook.com/DebbiePribeleENJOConsultant)

View BJODay's profile

BJODay

393 posts in 632 days


#3 posted 11-27-2013 08:38 PM

He could try using a different browser. I know Google Chrome sometimes has trouble with a local tech college site. I use Firefox and it is pretty reliable.

BJ

View LeChuck's profile

LeChuck

418 posts in 1751 days


#4 posted 11-28-2013 04:45 AM

Hard to tell without more specific info from the user. Ask for exactly which page it happens on, ask for the URL in the top bar, or if the problem is in following links from an email. Ask for a screen capture if possible, and try to reproduce the problem as someone mentioned. This could be a problem with disabled cookies or disabled JavaScript in the browser. A screen capture could show you if there are anomalies on there, such as him not being connected. Ask him to log out then log back in, things of that nature…of if he’s clicking on a message that told him he had a comment and he’s not seeing it when he goes to the site, it could be caching. Shift-reload on the page could clear that if it’s cached by the browser.

-- David - Tucson, AZ

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase