LumberJocks

Embedding YouTube videos

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by Brit posted 08-16-2013 07:46 AM 1916 views 1 time favorited 12 replies Add to Favorites Watch
View Brit's profile

Brit

5310 posts in 1595 days


08-16-2013 07:46 AM

LJs currently accepts object codes for embedding videos. Object codes used to be the default embed code on YouTube, but now the default is iframe codes. Do LJs have plans to accept iframe codes?

P.S. I know you can still access the old object code on YouTube if you know where to look.

-- Andy -- Old Chinese proverb say: If you think something can't be done, don't interrupt man who is doing it.


12 replies so far

View Rick M.'s profile

Rick M.

4508 posts in 1132 days


#1 posted 08-16-2013 09:09 AM

I’m pretty sure that iframes were working fine before but neither iframe nor object are showing for me now.

iframe:

old object code:

-- http://thewoodknack.blogspot.com/

View MsDebbieP's profile

MsDebbieP

18615 posts in 2913 days


#2 posted 08-16-2013 10:08 AM

I’m not aware of any plans for changes.
I always send people to the “old code” for youtube

-- ~ Debbie, Canada (https://www.facebook.com/DebbiePribeleENJOConsultant)

View Mosquito's profile

Mosquito

5191 posts in 1045 days


#3 posted 08-16-2013 12:27 PM

From Ricks post it looks like neither work right now for new posts. That is strange, however, since I’ve always used the iframe successfully in the past. I also checked my previous blog posts that have youtube videos embedded, and they still work…

-- Mos - Twin Cities, MN -- Stanley #45 Evangelist - www.youtube.com/MosquitoMods

View Martin Sojka's profile

Martin Sojka

1893 posts in 3225 days


#4 posted 08-16-2013 01:04 PM

I had to disable iframe as well as all other direct html tags due to spammer abuse. I will instead direct embed of youtube videos soon (similar to how pictures are included now).

View Brit's profile

Brit

5310 posts in 1595 days


#5 posted 08-17-2013 07:45 AM

Thanks for the update Debbie and Martin. Good luck with controlling the spammer abuse.

-- Andy -- Old Chinese proverb say: If you think something can't be done, don't interrupt man who is doing it.

View cpine's profile

cpine

92 posts in 608 days


#6 posted 08-31-2013 12:40 AM

No offense but unless I search out teh forums I am trying and trying to figure out what I am doing wrong and it is driving me crazy… for close to 45 minutes I am trying and looking at old post etc to get my video to embed and then I finally read this thread to find out it is not anything I am not doing or doing but it has been disabled? arghhh…. Love the site but this was frustrating!

VR

Chris

-- Chris Pine

View Stephenw's profile

Stephenw

273 posts in 1138 days


#7 posted 08-31-2013 07:44 PM

I can understand why you disabled direct use of html. This is the only forum that I have seen that allowed it.

I don’t know what software drives this forum, but can it be set up with forum tags?

These are used in simple machines and vBulletin forums and allow some function similar to html, but without the security risk of direct html.

-- http://www.garagebulletin.com/

View JSB's profile

JSB

714 posts in 831 days


#8 posted 09-06-2013 11:54 PM

View Rick M.'s profile

Rick M.

4508 posts in 1132 days


#9 posted 09-07-2013 03:32 AM

Yep, this is 2013 and you really have to support youtube, especially as a craft oriented site.

-- http://thewoodknack.blogspot.com/

View Mosquito's profile

Mosquito

5191 posts in 1045 days


#10 posted 09-07-2013 04:51 AM

Definitely need to figure something out for embedding youtube videos. Would like to update a blog, but don’t want have to just post a link…

I guess I never saw any of the issues with spamers abusing it, so I’m out of the loop, I guess.

-- Mos - Twin Cities, MN -- Stanley #45 Evangelist - www.youtube.com/MosquitoMods

View SawdustTX's profile

SawdustTX

184 posts in 1076 days


#11 posted 10-14-2013 07:22 PM

Just did my first post with video. Video was the only way to show how this cabinet works. http://lumberjocks.com/projects/90713

Very very frustrating to not be able to embed.

View Mosquito's profile

Mosquito

5191 posts in 1045 days


#12 posted 10-14-2013 08:30 PM

Would be nice, especially given it’s now been over 2 months since this issue has come up…

-- Mos - Twin Cities, MN -- Stanley #45 Evangelist - www.youtube.com/MosquitoMods

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase