LumberJocks

Lost Blog

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by bayspt posted 10-08-2008 03:59 AM 828 views 0 times favorited 3 replies Add to Favorites Watch
View bayspt's profile

bayspt

292 posts in 3612 days


10-08-2008 03:59 AM

Topic tags/keywords: lost blog

I just posted a blog about 10 min ago and it seems to be lost. It doesn’t show up on my page or any other page. Any help? I really don’t want to rewrite it but i guess if I have to I will.

-- Jimmy, Oklahoma "It's a dog-eat-dog world, and I'm wearing milkbone underwear!"


3 replies so far

View bayspt's profile

bayspt

292 posts in 3612 days


#1 posted 10-08-2008 05:00 AM

I rewrote it.

-- Jimmy, Oklahoma "It's a dog-eat-dog world, and I'm wearing milkbone underwear!"

View Mark Shymanski's profile

Mark Shymanski

5621 posts in 3620 days


#2 posted 10-08-2008 09:52 AM

This happened to me also on Monday. I just assumed I never properly sent it (although it isn’t that complicated). Now I feel a bit better that I probably did send it and it just didn’t get registered somewhere. I also will have to rewrite it next time I have a block of time.

-- "Checking for square? What madness is this! The cabinet is square because I will it to be so!" Jeremy Greiner LJ Topic#20953 2011 Feb 2

View Martin Sojka's profile

Martin Sojka

1893 posts in 4380 days


#3 posted 10-14-2008 08:48 AM

Hello.. technically it’s not possible for a blog entry to disappear after it was posted properly. The issue had to be caused by some temporary internet connection or browser problem.

I suggest archiving longer entries offline too – on your computer (Word, Notepad etc.).

Hope this helps.

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com