LumberJocks

Back, Back, Back, Back, Back to finally get BACK!

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by Joe Lyddon posted 831 days ago 784 views 0 times favorited 10 replies Add to Favorites Watch
View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

7618 posts in 2648 days


831 days ago

Topic tags/keywords: back clicks multiple back clicks bug

WHY?!

It was fixed for about 2-3 days…

Then, it starts up again!!

Looks like it’s stuck on THREE Back-clicks to finally GET BACK…
... but, takes MORE… at times!

edit:
Especially after clicking the Pulse “NEW” links & trying to get Back after reading.

Now, it takes 5 Backs to get BACK.

Very Frustrating…!

Please Fix and keep it FIXED…

Thank you very much.

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"


10 replies so far

View john's profile

john

2289 posts in 2978 days


#1 posted 831 days ago

Joe maybe it,s a sign from above saying get back in your shop and build something ;-)

-- John in Belgrave (Website) http://www.extremebirdhouse.com , http://www.facebook.com/group.php?gid=112698715866

View Jim Jakosh's profile

Jim Jakosh

11052 posts in 1702 days


#2 posted 831 days ago

What?????????? I don’t understand what needs fixing??????????

-- Jim Jakosh.....Practical Wood Products...........Learn something new every day!! Variety is the Spice of Life!!

View AdamEdmonds's profile

AdamEdmonds

9 posts in 883 days


#3 posted 831 days ago

I know this can happen if you are running some sort of ad blocker. Are you?

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

7618 posts in 2648 days


#4 posted 831 days ago

I stop POP-UPs and have been for years…

I have not changed any of my settings…

All of the other websites that I browse work beautifully… when I click Back, I go BACK right then…
... I do not stay in the same place, without any action, waiting for another Back-Click, etc., etc. to finally get BACK.

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View AdamEdmonds's profile

AdamEdmonds

9 posts in 883 days


#5 posted 831 days ago

I would try viewing the site with add-ons disabled. If you don’t experience the problem, it must be one or more of the add-ons. I’m using the latest version of Chrome with no ad blocker and the back button works properly for me.

View Dennisgrosen's profile

Dennisgrosen

10850 posts in 1711 days


#6 posted 831 days ago

Joe have you remembered to take your medic since it had clicked for you…. LOL

just kidden :-)

no I have not seen or hear the problem ,works fine on the old Xp explore

Dennis

View sandhill's profile

sandhill

2102 posts in 2520 days


#7 posted 830 days ago

Fire Fox gets some weird problems at times I can not use the back button on all sites and when I go to my banking sites to log in the log in boxes are not there. GE Capital is the worst you just keep going in a loop. Try IE or do an update on you browser.

-- Bob Egbert AKA Sandhill http://www.sandhillwoodworks.com/

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

7618 posts in 2648 days


#8 posted 830 days ago

I just went to my Chrome browser…

Started out working pretty well…

I posted THIS... by getting there from the Pulse screen.

I never could get BACK by clicking “Back” or Left Arrow… I ended up modifying the URL to get back to ”.com” point!

At times, this is worse than when using my Opera browser!

... more fun!

EDIT!
After posting this POST using Chrome, I cannot get BACK to the PULSE page from whence I came…
It takes me back to where I am! Endless LOOP!

EDIT2!
... I now have modify the URL back to the ”.com” point to get OUT of it!

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View harry1's profile

harry1

512 posts in 881 days


#9 posted 830 days ago

Please keep you cool Joe when I remind you that old age is a curse, we forget simple things that we’ve done automatically for years. So, as a member has already said, go make some sawdust and when you get back to the computer the chances are that all will be working fine! Have a great weekend my friend.

-- Harry, Western Australia

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

7618 posts in 2648 days


#10 posted 830 days ago

Hi Harry…

How have you been? Long time, no see…

Well, this problem, I think is the result of a testing session, which sets it off… and hasn’t been fixed after the session has been completed…

Then, I have to report it again… for it to be fixed again…

It has been Thundering, Lightnening, and Raining ALL DAY today!
... it got so bad that I turned the computer, internet router, & TV OFF to avoid harmful voltage spikes!
Resorted to a radio…

BUMMER!

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase