LumberJocks

The Pulse not Refreshing... PM count not changing.

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by Joe Lyddon posted 03-22-2012 10:05 PM 1040 views 0 times favorited 8 replies Add to Favorites Watch
View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9447 posts in 3518 days


03-22-2012 10:05 PM

Topic tags/keywords: pulse not refreshing

This is weird…

I have read everything that needed to be read (in Bold)... clicking on the Bold “New”...

BUT, the titles & New items remain BOLD as for New & Unread…

I have tried all kinds of things… cannot make it work…

Is it Me or LumberJocks?

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"


8 replies so far

View KMT's profile

KMT

602 posts in 2128 days


#1 posted 03-22-2012 10:35 PM

Mine seems to be working allright.

-- - Martin

View CharlieM1958's profile

CharlieM1958

16244 posts in 3684 days


#2 posted 03-22-2012 10:43 PM

Maybe your browser got set to not retain any browsing history, so it doesn’t know you’ve read those posts?

-- Charlie M. "Woodworking - patience = firewood"

View Brandon's profile

Brandon

4151 posts in 2417 days


#3 posted 03-22-2012 10:48 PM

Are you logged in? [Edit: should have said “Were you logged in when experiencing this?” Obviously you are logged in to post to the forum!]

Another suggestion. If you’re on a Windows machine, go to the page and press CTRL + 0.

-- "hold fast to that which is good"

View jack1's profile

jack1

2057 posts in 3493 days


#4 posted 03-22-2012 10:53 PM

When I saw your post I started to think how was I going to call 911 for you… Glad I got it wrong.
;0)

Jack

-- jack -- ...measure once, curse twice!

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9447 posts in 3518 days


#5 posted 03-23-2012 12:09 AM

Problem Solved!

I don’t know how it happened… BUT, when I deleted the LumberJocks Tab, so I could reload the site, there was ANOTHER L J Tab present & running!

I deleted it, reloaded, and it works Just Fine!

Sorry if I scared anyone… my Body Pulse is just fine… so far…

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View harry1's profile

harry1

520 posts in 1751 days


#6 posted 03-23-2012 01:26 AM

What are we to do with you Joe?

-- Harry, Western Australia

View Dave's profile

Dave

11405 posts in 2306 days


#7 posted 03-23-2012 01:45 AM

You had your settings cashed in memory. So if I delete my bills owed tab will they go away? I love it Joe. Simple things get me all the time.

-- Superdav "No matter where you go - there you are." http://chiselandforge.com

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9447 posts in 3518 days


#8 posted 03-23-2012 03:34 AM

The weird thing is All of the other Pages seemed to work just fine… EXCEPT when I went to PULSE page!
That’s because the other Tab was opened and ALSO on the PULSE page!
That was a First for me!

Harry: For you, you have to call 911 and get the Medics out here right away… then, you can say you saved my life!
... LOL … Good to see you Harry! Hope all is OK!

My blood is flowing fine now…

Thanks ALL for your Help!

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com