LumberJocks

Blogs not auto-saving?

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by Philip posted 777 days ago 389 views 0 times favorited 1 reply Add to Favorites Watch
View Philip's profile

Philip

1017 posts in 1040 days


777 days ago

Sorry if this is a duplicate thread, but I just tried to create a blog series and had to shut down half way. The blog says that it auto-saves every 30 seconds, but now it is nowhere to be found. The title of the series is there but not the content I began typing.

Do you have to completely finish a blog and post? Is there not way to save work in progress?

Thanks!

-- If you can dream it, I can do it!


1 reply so far

View hhhopks's profile

hhhopks

550 posts in 878 days


#1 posted 777 days ago

I am not sure. I am new at it as well.
Not editing is kind of ackward. Especially when you add pictures.
I have been typeing in Word. The the spell check stuff…
Then I do a cut and paste.

That way you don’t have to worry about saving it in LJ accept when you mess with the format (numbering, picuture order…...etc). Perhaps there are better methods. If so, I would like to know.

-- I'll be a woodworker when I grow up. HHHOPKS

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase