video page looks funky.....

  • Advertise with us

« back to Site Feedback forum

Forum topic by dakremer posted 10-15-2011 05:38 AM 799 views 0 times favorited 4 replies Add to Favorites Watch
View dakremer's profile


2562 posts in 2183 days

10-15-2011 05:38 AM

I have had this problem before with the Video’s Page. No other page looks like this and I’m not getting this kind of thing on any other website. I have emptied my Cache, deleted cookies, reset my browser, Disk repaired my computer, reset my computer…..nothing works. Wondering if this is on my end or the Site’s??

Anyone else getting this? I’m using Chrome on a Mac

Update: Just checked my Safari and it does it on there as well. However it does not do it on Firefox…..???...


-- Hey you dang woodchucks, quit chucking my wood!!!!

4 replies so far

View Brit's profile


5770 posts in 1935 days

#1 posted 10-15-2011 09:07 AM

It is Ok my end Doug.

-- Andy -- Old Chinese proverb say: "If you think something can't be done, don't interrupt man who is doing it."

View TopamaxSurvivor's profile


16747 posts in 2768 days

#2 posted 10-15-2011 09:18 AM

I see 2 columns of complete content. Is your font set too big?

-- Bob in WW ~ "some old things are lovely, warm still with life ... of the forgotten men who made them." - D.H. Lawrence

View dakremer's profile


2562 posts in 2183 days

#3 posted 10-15-2011 03:14 PM

nope, font is normal

-- Hey you dang woodchucks, quit chucking my wood!!!!

View John McCormick's profile

John McCormick

16 posts in 1769 days

#4 posted 10-15-2011 03:21 PM

Doing the same thing for me on Mac Chrome, I have put in a note for Martin to take a look at it for us.


-- LJ Server Guru

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics