LumberJocks

What the heck?!?!

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by lilredweldingrod posted 08-27-2011 10:04 PM 1425 views 0 times favorited 57 replies Add to Favorites Watch
View lilredweldingrod's profile

lilredweldingrod

2495 posts in 1758 days


08-27-2011 10:04 PM

Topic tags/keywords: question

I’ve been trying to post pictures to a blog and to comments for over a week now and nothing. What happened to the IMG. tab? I’ve been trying the new rules, but to no avail.

Is this just me or are their others with the same problem?


57 replies so far

View rance's profile

rance

4132 posts in 1812 days


#1 posted 08-27-2011 10:50 PM

Blogs have never had an Img tab. You must be thinking of Projects. For a Blog, you just click the button and go from there. Just like replying with a post on someone else’s thread. Does that help? :) If there are new rules, then they are only for you. LOL.

-- Backer boards, stop blocks, build oversized, and never buy a hand plane--

View Dennisgrosen's profile

Dennisgrosen

10850 posts in 1766 days


#2 posted 08-27-2011 10:59 PM

nothing here in this end Randy sorry if we have pinned you down
but hope you enjoy┬┤d the time in the shop instead

Dennis

View lilredweldingrod's profile

lilredweldingrod

2495 posts in 1758 days


#3 posted 08-27-2011 11:18 PM

Rance, I have clicked the Img. button/tab till I’m blue in the face. It used to work, but for the last week and a half nothing. I haven’t changed any thing on my computer, maybe Martin changed something on LJ? I don’t know.

Dennis I’ll send you my latest endeavor via e-mail.

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

7710 posts in 2703 days


#4 posted 08-27-2011 11:20 PM

... maybe it got mixed up with the Video Tab… LOL

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View CharlieM1958's profile

CharlieM1958

15695 posts in 2869 days


#5 posted 08-27-2011 11:38 PM

Rand, I just tried it and it’s working fine on my computer.

-- Charlie M. "Woodworking - patience = firewood"

View rance's profile

rance

4132 posts in 1812 days


#6 posted 08-28-2011 12:07 AM

I thought you were looking a little Blue. Take an aspirin and try again in the morning.

-- Backer boards, stop blocks, build oversized, and never buy a hand plane--

View patron's profile

patron

13033 posts in 1992 days


#7 posted 08-28-2011 12:18 AM

this is happening to me too
i just tried to load any picture to this comment

been trying to do a blog
(with pictures since last night)

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

-- david - only thru kindness can this world be whole . If we don't succeed we run the risk of failure. Dan Quayle

View rsladdwoodworks's profile

rsladdwoodworks

311 posts in 1820 days


#8 posted 08-28-2011 12:24 AM

hope you get it done

-- Robert Laddusaw and no I am not smarter then a fifth grader ( and no I canot spell so if it is a problem don't read it ))

View jack1's profile

jack1

1923 posts in 2678 days


#9 posted 08-28-2011 12:29 AM

hmmm my try gave me a message that said unavailable. I didn’t even try to up load my own mug either…

-- jack -- ...measure once, curse twice!

View patron's profile

patron

13033 posts in 1992 days


#10 posted 08-28-2011 12:47 AM

gee jack

i thought the back of your head

was very stately

a couple of hairs out of place
but nothing to hide about

-- david - only thru kindness can this world be whole . If we don't succeed we run the risk of failure. Dan Quayle

View BobTheFish's profile

BobTheFish

361 posts in 1203 days


#11 posted 08-28-2011 12:54 AM

Use the code. Put ! on both ends of your imag link:
! blah ! spaces removed.

This, unfortunately only works with images on another site.

TEST:

View Arlin Eastman's profile

Arlin Eastman

2040 posts in 1212 days


#12 posted 08-28-2011 12:55 AM

HAHA That was good patron. At first I thought you were talking about me ;>)
Arlin

-- It is always the right time, to do the right thing.

View mafe's profile

mafe

9509 posts in 1740 days


#13 posted 08-28-2011 12:55 PM

Hi hi,
All seem to work here, so a Lumber mouse perhaps…
Best thoughts,
Mads

-- Mad F, the fanatical rhykenologist and vintage architect. Democraticwoodworking.

View BritBoxmaker's profile

BritBoxmaker

4368 posts in 1687 days


#14 posted 08-28-2011 04:22 PM

Seems to work for me.
IMG tab, Choose file, Insert this image and there you have it.

I’d try a virus check with whatever virus software you use.

-- Martyn -- Boxologist, Pattern Juggler and Candyman of the visually challenging. http://www.theartofboxes.com

View MsDebbieP's profile

MsDebbieP

18615 posts in 2812 days


#15 posted 08-28-2011 05:45 PM

hmmm scratching my head …. strange!

-- ~ Debbie, Canada (https://www.facebook.com/DebbiePribeleENJOConsultant)

showing 1 through 15 of 57 replies

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase