LumberJocks

Potential Security issue?

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by r33tc0w posted 05-24-2018 02:38 AM 1131 views 0 times favorited 15 replies Add to Favorites Watch
View r33tc0w's profile

r33tc0w

167 posts in 599 days


05-24-2018 02:38 AM

I’m browsing from my Galaxy S7 and everytime I try to open a post in the blog section, the image below pops up

-- Matthew 13:53-58


15 replies so far

View r33tc0w's profile

r33tc0w

167 posts in 599 days


#1 posted 05-24-2018 03:10 AM

I think the site just got bombed…. Why are there a 1000 postings about shop power and electricity in the feed???

-- Matthew 13:53-58

View r33tc0w's profile

r33tc0w

167 posts in 599 days


#2 posted 05-24-2018 03:12 AM

Yup. wanglili

-- Matthew 13:53-58

View Rick S.'s profile

Rick S.

10256 posts in 3147 days


#3 posted 05-26-2018 11:22 PM

I don’t see an Image and all of the Comments are by You. I think You Really DID get Bpmbed!

What’s a “wanglili”?

-- It is not necessary for Some People to turn OFF the LIGHT to be IN the DARK!

View woodbutcherbynight's profile

woodbutcherbynight

5545 posts in 2523 days


#4 posted 05-27-2018 03:14 AM



I don t see an Image and all of the Comments are by You. I think You Really DID get Bpmbed!

What s a “wanglili”?

- Rick

Some spammer we had the other night, was pulling up 5-7 year old posts and posting a slew of websites. Cricket commented it took some time to remove them all so it must have a been a real PITA.

-- Live to tell the stories, they sound better that way.

View robscastle's profile

robscastle

5244 posts in 2319 days


#5 posted 05-27-2018 04:38 AM

Rick,

I had the M200 Intervention loaded waiting for another exposure but I think Cricket got my Mark first.

-- Regards Rob

View RPhillips's profile

RPhillips

1211 posts in 1951 days


#6 posted 05-27-2018 01:05 PM

getting that security warning too.

-- Rob - Indianapolis IN - Learning... one mistake at a time...

View SteveMI's profile

SteveMI

1119 posts in 3409 days


#7 posted 05-31-2018 04:58 PM

I am getting it today. Is there an ETA on the fix?

View Woodknack's profile

Woodknack

12329 posts in 2495 days


#8 posted 06-01-2018 04:43 AM

URLs are wrong. The top is correct, the bottom is where I’m being directed and Google throws an error.
http://lumberjocks.com/projects/380801
http://47.60.2ea9.ip4.static.sl-reverse.com/projects/380801

I navigated away from the page and back and it ‘fixed’ itself. I tried recreating the problem but couldn’t. So I don’t know if it’s a site glitch or something else. I’ll PM Cricket.
edit; I got it on PC, not mobile.

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View Cricket's profile

Cricket

2386 posts in 1707 days


#9 posted 06-01-2018 09:17 PM

I am unable to replicate this even after testing from 3 different browsers.

Have you tried clearing your cache?

-- LumberJocks.com Community Manager

View Woodknack's profile

Woodknack

12329 posts in 2495 days


#10 posted 06-01-2018 09:24 PM

It only happened that one time, on Chrome, I couldn’t replicate it. If it happens again is there any other information we can grab that might help?

-- Rick M, http://thewoodknack.blogspot.com/

View r33tc0w's profile

r33tc0w

167 posts in 599 days


#11 posted 06-17-2018 08:03 PM

Getting the security issue again…

-- Matthew 13:53-58

View Underdog's profile

Underdog

1170 posts in 2150 days


#12 posted 06-25-2018 10:16 AM

I got this security issue this morning at 6:15AM EST in Chrome. Had it happen one other time a while back. Probably at the same time reported above.

-- Jim, Georgia, USA

View Underdog's profile

Underdog

1170 posts in 2150 days


#13 posted 06-25-2018 10:18 AM

And now it’s fixed… weird.

-- Jim, Georgia, USA

View Dave Polaschek's profile

Dave Polaschek

2590 posts in 697 days


#14 posted 06-25-2018 11:46 AM

The last time I saw that, it was an ad that was coming up in the rotation. Usually the ad network is pretty good about blocking spammy ads, but a few slip through.

-- Dave - Minneapolis

View Underdog's profile

Underdog

1170 posts in 2150 days


#15 posted 07-01-2018 12:28 PM

I had this happen last night again, and I went ahead to the “dangerous site”.

I noticed that there were something like 120 cookies….. Good GRIEF!
Must be the advertising causing this problem.

-- Jim, Georgia, USA

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com