LumberJocks

Site Problem ?

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by Dusty56 posted 03-11-2011 09:11 PM 1331 views 0 times favorited 20 replies Add to Favorites Watch
View Dusty56's profile

Dusty56

11806 posts in 3150 days


03-11-2011 09:11 PM

Topic tags/keywords: question

Is anyone else having this problem today ?
When I click on the zoom picture button , the pictures enlarge , but the Lumberjocks header and all of the “buttons” are also included , partially covering the photos .
Site problem or something with my PC ?
Thanks

-- I'm absolutely positive that I couldn't be more uncertain!


20 replies so far

View Max's profile

Max

55996 posts in 3735 days


#1 posted 03-11-2011 09:14 PM

Dusty,

I just had the same problem. I would think it is a site problem.

-- Max "Desperado", Salt Lake City, UT

View Nathan's profile

Nathan

46 posts in 3189 days


#2 posted 03-11-2011 09:18 PM

Thanks for letting us know. I’ll make sure Martin hears about it ASAP. He’s on a different time zone so it will probably be tonight before it’s fixed.

Thanks.

View Dusty56's profile

Dusty56

11806 posts in 3150 days


#3 posted 03-11-2011 09:22 PM

Thanks Max…I hadn’t changed anything on my pc recently , so I didn’t know if I got a bug or something.

Nathan ,Thanks for being on the ball : )

-- I'm absolutely positive that I couldn't be more uncertain!

View degoose's profile

degoose

7196 posts in 2816 days


#4 posted 03-11-2011 09:33 PM

Me too… but I reckon it will be fixed ok… soon…

-- Drink twice... and don't bother to cut... @ lazylarrywoodworks.com.au For lovers of all things timber...

View dbhost's profile

dbhost

5604 posts in 2694 days


#5 posted 03-11-2011 09:35 PM

Not that same problem, but it looks like stuff has moved around, like the search button / bar, and other navigation buttons… It now makes my screen have a scroll bar not only up and down but side to side as well… Kind of annoying.

-- My workshop blog can be found at http://daves-workshop.blogspot.com

View Dusty56's profile

Dusty56

11806 posts in 3150 days


#6 posted 03-11-2011 09:45 PM

dbhost , I agree that the layout isn’t what I’m used to seeing as well. I’m not experiencing the side scroll issue , but certainly more of the vertical scroll than usual.

-- I'm absolutely positive that I couldn't be more uncertain!

View sandhill's profile

sandhill

2128 posts in 3385 days


#7 posted 03-11-2011 09:51 PM

I had a problem with the My Lumberjocks pull down menu and wrote Martin he said it was due to a IE change in browsers and he was on it I would think he will have it fixed in a few days but I would drop him a note so your sure he knows about it.

View devann's profile

devann

2200 posts in 2154 days


#8 posted 03-11-2011 10:06 PM

I just sent Martin a pm about the missing Lumberjock homepage button. It was there when I logged on but after a comment it’s gone. I just put the pointer up there where it usually is , clicked and wala, it worked. That and the roll the dice button are my two favorites.

-- Darrell, making more sawdust than I know what to do with

View Woodwrecker's profile

Woodwrecker

3925 posts in 3037 days


#9 posted 03-12-2011 02:27 AM

I got the same problem.
Not being a computer whiz, I thought I screwed something up.
Thanks for posting this so hopefully they can straighten it out.

-- Eric, central Florida

View jsheaney's profile

jsheaney

141 posts in 3450 days


#10 posted 03-13-2011 02:48 AM

I just had this problem, although it only happened once. I’m not sure if it was the project or the particular advertisement that was the problem. I’m using Safari with the latest MacOS.

-- Disappointment is an empty box full of expectation.

View surfin2's profile

surfin2

51276 posts in 2597 days


#11 posted 03-13-2011 03:02 AM

I had the same problem earlier.

The cursor to my trackball was acting wild also so I thought it was my putuer…

-- Rick

View Martin Sojka's profile

Martin Sojka

1893 posts in 3934 days


#12 posted 03-13-2011 10:42 AM

Fixed. Thanks for the report.

View Dusty56's profile

Dusty56

11806 posts in 3150 days


#13 posted 03-14-2011 03:14 AM

Looks good again , Martin …thank you very much : )

-- I'm absolutely positive that I couldn't be more uncertain!

View Rick's profile

Rick

8287 posts in 2494 days


#14 posted 03-14-2011 01:11 PM

Little Hint: Nothing directly to do with this problem but, I found that on some sites their Font Size is different from others and the Pictures also.

I got a little fed up with using “Windows Tools” to increase or decrease the size of a page or Font, or the little arrow in the Lower right corner which is a guess until you do it.

I’m viewing this page at 120% Magnifacation. I always have an “Up & Down” Side Scroll Bar and use it all the time. If I increase the Magniaction PAST 120%, I gat a “Left To Right” Scroll Bar, which I also don’t mind.

Hint is this ....If you want to Increase or Decrease the size of the page you are looking at, Instantly…Press and Hold the “Ctrl” button at the lower left corner of your Keyboard and at the same time use the Wheel on your Mouse to Increase or Decrease the size of the Page. **I can take this page down to 10% which is a little coloured sliver in the center of the page, or up to 1000% which gives you about 4 or 5 words across your screen.

Handy if you want a Nice Close In Shot of …”Something”.....LOL…

Rick

-- Hope Everyone Is Doing Well! .... Best Regards: Rick

View Dusty56's profile

Dusty56

11806 posts in 3150 days


#15 posted 03-14-2011 04:16 PM

That IS an awesome tip !! Thank you very much , Rick : )
ps: I never knew about the little arrow either !! LMAO

-- I'm absolutely positive that I couldn't be more uncertain!

showing 1 through 15 of 20 replies

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com