LJ site looks weird since last week.

  • Advertise with us

« back to Site Feedback forum

Forum topic by Greedo posted 01-23-2011 01:47 PM 991 views 0 times favorited 8 replies Add to Favorites Watch
View Greedo's profile


470 posts in 2379 days

01-23-2011 01:47 PM

this is how the LJ site has been looking at least since friday.
im am using firefox with the “noscript” plugin. even with the plugin turned off it shows that way (i zoomed out for showing)
in internet explorer it looks normal.

8 replies so far

View KnickKnack's profile


1062 posts in 2985 days

#1 posted 01-23-2011 03:12 PM

I’ve been there with something similar.
I think what’s happened is that somewhere along the line your Firefox tried to get the pictures for the site, but failed. The web page should (really) include the size of the pictures, in case they can’t be got, but doesn’t, so poor old firefox can’t layout the page properly.

I’ve invariably been able to fix this by doing a “force reload” on the page (option-reload on a Mac) – to make it redownload everything from scratch, including the pictures it couldn’t get.

-- "Do not speak – unless it improves on silence." --- "Following the rules and protecting the regulations is binding oneself without rope."

View helluvawreck's profile


22669 posts in 2285 days

#2 posted 01-23-2011 03:17 PM

I use Firefox and the site looks ok to me. I haven’t noticed any problems since last Friday.

-- If a man does not keep pace with his companions, perhaps it is because he hears a different drummer. Let him step to the music which he hears, however measured or far away. Henry David Thoreau

View lew's profile


11263 posts in 3173 days

#3 posted 01-23-2011 06:43 PM

Clear your cookies/cache and see if that fixes the problem. Also if you recently did an upgrade OS or Firefox, you may have to check your Java script settings.

-- Lew- Time traveler. Purveyor of the Universe's finest custom rolling pins.

View MsDebbieP's profile


18615 posts in 3579 days

#4 posted 01-23-2011 09:27 PM

here’s the total of my wisdom: “reboot”.

-- ~ Debbie, Canada (

View swirt's profile


2106 posts in 2390 days

#5 posted 01-23-2011 09:49 PM

Greedo, I think you got a partial download of the stylesheet and you computer hasn’t botherd to download it again. So you are getting all the content, but the layout info is trapped in the stylesheet. Two things to try

1) ctrl-F5 (on a pc) should force a full refresh

2) empty your cache so your browser has to go download a new copy of the stylesheet

-- Galootish log blog,

View swirt's profile


2106 posts in 2390 days

#6 posted 01-23-2011 09:59 PM

The images are there in his screencapture. It is the info on where to put all the images and the text that is missing.

-- Galootish log blog,

View Pawky's profile


278 posts in 2222 days

#7 posted 01-23-2011 10:00 PM

That is not a problem with it not loading pictures, but the lack of loading the .css file(s) [cascade styling sheet]. In the past these files didn’t exist, but they have for a while and allow websites to load quicker and also as a developer you can make changes across huge sites very quickly.

For fixing it do what swirt said, and if that doesn’t work then try restarting the computer.

And just off the refreshing; when you press just F5 to refresh a page it still tries to load whatever it can off your computer instead of the internet allowing it to produce the page the quickest for you, so it is important to press ctrl as he mentioned.

View Greedo's profile


470 posts in 2379 days

#8 posted 01-23-2011 10:19 PM

thank you for the suggestions, but somehow it is normal back again. didn’t have to do anything!

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics