LumberJocks

Roaming "Advertise Here"

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by SteveMI posted 1329 days ago 1225 views 0 times favorited 28 replies Add to Favorites Watch
View SteveMI's profile

SteveMI

845 posts in 1893 days


1329 days ago

For couple weeks on the Projects forum I have been perplexed by the horizontal “Advertise Here” banner going across pictures and today it went across where you can go to the next page. It seems to appear at random places vertically on some pages and stays put at the bottom on others.

I am visually oriented, but this is different. Anyone else get this affect?

Steve.


28 replies so far

View Dennisgrosen's profile

Dennisgrosen

10850 posts in 1714 days


#1 posted 1329 days ago

can´t say I have yet that was a new one
I have seen comments that was lost some of them showed up next day and others never arived
and sometimes the server can´t bee found on the net
wonder whats happened the last 3-5 month with the servercompany watch out Martin and
have a copy of Lumberjock ready on a second server

Dennis

View Wes Giesbrecht's profile

Wes Giesbrecht

153 posts in 1410 days


#2 posted 1329 days ago

It just means what it says, doesn’t it? You can post an advertisement, for a fee, in that spot.
Advertising space for sale.
On this page the top bar has been purchased by Lie-Nielson, the side and bottom are still available, at this moment anyway.

-- Wes Giesbrecht http://www.wesgiesbrecht.com/index.htm

View SteveMI's profile

SteveMI

845 posts in 1893 days


#3 posted 1329 days ago

My issue is that the banner offering a chance to advertise is actually blocking content instead of staying fixed. For example I have the banner about “Advertise Here” going through the project pictures or links to the projects of the third row.

Steve.

View juniorjock's profile

juniorjock

1930 posts in 2364 days


#4 posted 1329 days ago

I understand what you’re saying Steve, but I haven’t noticed that on my computer. Could be a bug or something. Maybe you could try to quit out of the browser you’re using and start it up again to see if that helps. Or maybe shut your machine all the way down and crank it back up. Have you been have this problem long or has it happened recently?
- JJ

View SteveMI's profile

SteveMI

845 posts in 1893 days


#5 posted 1329 days ago

JJ – I turn it off each night and have it set for automatic updates at shutdown. I’ve noticed it for couple months. Have XP Pro and IE8, nothing fancy.

Steve.

View Wes Giesbrecht's profile

Wes Giesbrecht

153 posts in 1410 days


#6 posted 1329 days ago

Doesn’t do that on my computer either but more and more I’m finding stuff like that on all kinds of sites.
especially irritating when they also play a sound track and have a quit button but they won’t quit.

-- Wes Giesbrecht http://www.wesgiesbrecht.com/index.htm

View juniorjock's profile

juniorjock

1930 posts in 2364 days


#7 posted 1329 days ago

Wow Steve, not sure what to tell you. I can do a lot of things with a computer but I’m not an IT guy. Surely someone on here will be able to offer some help.
- JJ

View GMman's profile

GMman

3902 posts in 2296 days


#8 posted 1329 days ago

Try doing a restore a week back it may help also get Ccleaner and run it.

View Paul C.'s profile

Paul C.

154 posts in 1844 days


#9 posted 1329 days ago

Sounds like it may be spyware. try running spybot.

View JJohnston's profile

JJohnston

1577 posts in 1890 days


#10 posted 1329 days ago

I get that occasionally. I’ve given up trying to figure out why computers do things. I just hit refresh, and it goes back where it should be.

-- "Sorry I'm late. Somebody tampered with my brakes." "You should have been early, then."

View mbulla's profile

mbulla

156 posts in 2109 days


#11 posted 1329 days ago

Steve:

There are only 2 horizontal banner on the website. One is on the top and one is below the comments. Both are set NOT TO hide text, images or links. If you are using XP Pro, try to install Mozilla Firefox – it’s faster and more reliable than IE8.

View JJohnston's profile

JJohnston

1577 posts in 1890 days


#12 posted 1328 days ago

It’s doing it right now. It’s not as bad as it is sometimes; now it’s just covering the “widget” logo near the bottom of the screen. But sometimes it’s higher, high enough to literally be on top of the project thumbnails. Here’s a screenshot of how it looks right now:

-- "Sorry I'm late. Somebody tampered with my brakes." "You should have been early, then."

View JJohnston's profile

JJohnston

1577 posts in 1890 days


#13 posted 1328 days ago

Here are two more. In the first one, the banner is covering the project gallery page numbers (which is what I think SteveMI was referring to). You can see how it moves around. These are not photoshopped; they are straight screenshots.

-- "Sorry I'm late. Somebody tampered with my brakes." "You should have been early, then."

View GMman's profile

GMman

3902 posts in 2296 days


#14 posted 1328 days ago

Hey JJ on the right hand side try moving you slide bar up and down.
Another thing I tried IE8 and did not like it I went back to 7

View Div's profile

Div

1653 posts in 1539 days


#15 posted 1328 days ago

I get the exact thing happening to me too…! What do I know, I make sawdust for a living…so far I have just been living with it, but it is annoying!!

-- Div @ the bottom end of Africa. "A woodworker's sharpest tool should be his mind."

showing 1 through 15 of 28 replies

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase