Is the Lumberjock Served over loaded?

  • Advertise with us

« back to Coffee Lounge forum

Forum topic by richgreer posted 10-15-2010 08:31 PM 1123 views 0 times favorited 11 replies Add to Favorites Watch
View richgreer's profile


4541 posts in 3009 days

10-15-2010 08:31 PM

Recently I have had some trouble navigating LJ pages. I get messages saying that my browser could not contact the LJ server. I’m not having this problem anywhere else on the internet.

Are other people having similar problems?

-- Rich, Cedar Rapids, IA - I'm a woodworker. I don't create beauty, I reveal it.

11 replies so far

View Dennisgrosen's profile


10880 posts in 3050 days

#1 posted 10-15-2010 08:50 PM

yes I tryed it in the last weekend before Martin got home from his vacation but not after
but I think it was the mainserver where the L J server is connected on to
that was what I understood from those notes I got


View tdv's profile


1188 posts in 3005 days

#2 posted 10-15-2010 08:56 PM

Not had a problem in the UK up to now Rich

-- God created wood that we may create. Trevor East Yorkshire UK

View dbhost's profile


5687 posts in 3167 days

#3 posted 10-15-2010 08:57 PM

Nope. I’m fine… But then again I haven’t been on in a while, so it might have bogged down while I was elbows deep into my own server racks…

-- My workshop blog can be found at, YouTube Channel

View Abbott's profile


2570 posts in 3238 days

#4 posted 10-15-2010 09:10 PM

No troubles or slowing here.

-- Ohh mann...pancakes and boobies...I'll bet that's what Heaven is like! ♣ ♣ ♣ ♣

View surfin2's profile


51276 posts in 3071 days

#5 posted 10-15-2010 11:06 PM

No troubles or slowing here yet…

-- Rick

View Scott Bryan's profile

Scott Bryan

27250 posts in 3757 days

#6 posted 10-16-2010 12:37 AM

No problem here either, Rich.

-- Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes life meaningful- Joshua Marine

View GMman's profile


3902 posts in 3632 days

#7 posted 10-16-2010 01:10 AM

No problem here

View Jim Bertelson's profile

Jim Bertelson

4162 posts in 3099 days

#8 posted 10-16-2010 01:14 AM

I remember a short period of time like….....48 hours ago? Same issue but within a few minutes it disappeared. Remember, Martin may be doing maintenance on the site at prime hours for us due to the time difference…....

No problem lately.


-- Jim, Anchorage Alaska

View SnowyRiver's profile


51457 posts in 3415 days

#9 posted 10-16-2010 02:24 AM

No problems here.

-- Wayne - Plymouth MN

View Rick's profile


9220 posts in 2967 days

#10 posted 10-17-2010 06:33 AM

I’ve noticed the “Download time” from Page to Page or any moving back and Forth has been slow in happening.

I just cleared My Computer of all the Temp & History ec. Came back on and it’s still pretty slow.

But I’m not geting any “No Can Contact The Server” mesages.

Okay. Just ran a piece of Software I have and had it time the “Page Transistion” i.e. from one Coffee Shop Topc and Switch to Another Coffee Shop Topic. Came back as “Very Slow, 86% of Sites are Faster”. Which is No Big Deal just have to be little Patient is all.

As Jim said …There might be some maintenance going on. Martin has it alll WELL under control I’m sure.

View MsDebbieP's profile


18615 posts in 4095 days

#11 posted 10-17-2010 03:21 PM

if you post this on the Site Feedback Forum, Martin will be sure to see it and check it out.
Hope it is running better for you now.

-- ~ Debbie, Canada (

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics