my rss feed quit working ...i need a little help i am feening for my info --lol

  • Advertise with us

« back to Site Feedback forum

Forum topic by greg posted 08-06-2010 05:20 PM 956 views 0 times favorited 5 replies Add to Favorites Watch
View greg's profile


88 posts in 2619 days

08-06-2010 05:20 PM

my rss feed is telling me no valid rss feeds have been reconfigured .i am clueless

5 replies so far

View swirt's profile


2107 posts in 2395 days

#1 posted 08-06-2010 06:15 PM

Which rss feed where?
If you are talking about your RSS feed here on lumberjocks, that is tied to your lumberjocks blog, which in your case has no blog posts, so no feed.

-- Galootish log blog,

View hairy's profile


2377 posts in 2955 days

#2 posted 08-06-2010 07:58 PM

I have the same problem. It’s on the Lumberjock toolbar. I have no clue how to fix it. Maybe , get rid of the toolbar, then reinstall it.

I’m using Mozilla Firefox.

-- stay thirsty my friends...

View greg's profile


88 posts in 2619 days

#3 posted 08-06-2010 11:49 PM

i cant remember how i got the feed to start with now i somehow dont have anything up there and dont know where to get it back—-i hate puters

View pawpawsteve's profile


16 posts in 2413 days

#4 posted 08-07-2010 12:24 AM

Mine quit also. Deleted toolbar and re-installed and still doesn’t work. Sure do miss it.

-- Steve ... determined to die working and believing that God is good!

View Russ's profile


356 posts in 2500 days

#5 posted 08-07-2010 06:13 AM

I don’t know about the Lumberjock tool bar but you can subscribe with Google reader ( until it’s fixed I guess.

-- Russ

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics