LumberJocks

Can't upload pics. Some sort of application error.

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by ToddJB posted 11-17-2016 05:55 AM 1363 views 0 times favorited 28 replies Add to Favorites Watch
View ToddJB's profile

ToddJB

7741 posts in 1968 days


11-17-2016 05:55 AM

Anyone else getting an application error when trying to upload pics? Haven’t been able to all day. It’s doing it on my phone and computer.

Cricket…. help!

-- I came - I sawed - I over-built


28 replies so far

View Texcaster's profile

Texcaster

1262 posts in 1512 days


#1 posted 11-17-2016 06:23 AM

Same here.

-- Mama calls me Texcaster but my real name is Mr. Earl.

View htl's profile

htl

3167 posts in 997 days


#2 posted 11-17-2016 06:57 AM

I was thinking they were mad at me. LOL
Thanks for the post!

-- There's a hundred ways to do anything, alot depends on the tools at hand.

View HokieKen's profile

HokieKen

4515 posts in 977 days


#3 posted 11-17-2016 01:58 PM

Just me chiming in too… same problem.

-- Kenny, SW VA, Go Hokies!!!

View Smitty_Cabinetshop's profile (online now)

Smitty_Cabinetshop

14857 posts in 2456 days


#4 posted 11-17-2016 02:09 PM

Ditto, although links via Photobucket still work.

-- Don't anthropomorphize your handplanes. They hate it when you do that. -- OldTools Archive --

View htl's profile

htl

3167 posts in 997 days


#5 posted 11-17-2016 03:52 PM

Smitty I figured that would work but that’s one of the reason I like this site I don’t have to go through hoops to load a picture plus photobucket just seem to be a bit flaky.
Plus if you use PB and then later delete the pictures there’s no picture here either at least that’s how it works on other sites.

-- There's a hundred ways to do anything, alot depends on the tools at hand.

View Cricket's profile

Cricket

2257 posts in 1430 days


#6 posted 11-17-2016 08:52 PM

Give me a bit here. They are working on the server.

-- LumberJocks.com Community Manager

View waho6o9's profile

waho6o9

8033 posts in 2415 days


#7 posted 11-17-2016 09:28 PM

Thank you Cricket!

View ToddJB's profile

ToddJB

7741 posts in 1968 days


#8 posted 11-17-2016 09:30 PM

Thanks Cricket

-- I came - I sawed - I over-built

View Cricket's profile

Cricket

2257 posts in 1430 days


#9 posted 11-17-2016 09:01 PM

Okay, please use this thread to try uploading images again.

-- LumberJocks.com Community Manager

View jbay's profile

jbay

1857 posts in 737 days


#10 posted 11-17-2016 09:09 PM

Test Image

-- If anyone would like to see my Portfolio, PM me and I would be glad to send you the link.

View Cricket's profile

Cricket

2257 posts in 1430 days


#11 posted 11-17-2016 09:12 PM

Okay, so images are working again, is that correct?

-- LumberJocks.com Community Manager

View jbay's profile

jbay

1857 posts in 737 days


#12 posted 11-17-2016 09:15 PM

Yeah but the time is weird??
I posted image at 1:09
Took screen capture at 1:11
Has posts above showing time of 1:27

-- If anyone would like to see my Portfolio, PM me and I would be glad to send you the link.

View Cricket's profile

Cricket

2257 posts in 1430 days


#13 posted 11-17-2016 09:17 PM

We moved to a new (more powerful) box so it may take a bit for time to adjust.

-- LumberJocks.com Community Manager

View ToddJB's profile

ToddJB

7741 posts in 1968 days


#14 posted 11-17-2016 10:32 PM

-- I came - I sawed - I over-built

View ToddJB's profile

ToddJB

7741 posts in 1968 days


#15 posted 11-17-2016 10:34 PM

Wotks for me. Thanks Cricket, and team.

-- I came - I sawed - I over-built

showing 1 through 15 of 28 replies

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com