LumberJocks

Broken links to pictures.

  • Advertise with us

« back to LumberJocks.com Site Feedback forum

Forum topic by mafe posted 04-20-2016 08:53 PM 1033 views 0 times favorited 42 replies Add to Favorites Watch
View mafe's profile

mafe

11137 posts in 2550 days


04-20-2016 08:53 PM

Hi LJ,
I tried to send a mail with info that I find missing links to pictures, but got no answer, so I try here now.
I found missing links on these pages:
http://lumberjocks.com/mafe/projects/page/7
http://lumberjocks.com/mafe/projects/page/10
http://lumberjocks.com/mafe/projects/page/14
http://lumberjocks.com/projects/38819
http://lumberjocks.com/mafe/projects/page/15
http://lumberjocks.com/projects/37637
Stopped looking after that, since I assume it is a genaral error somewhere…
I tried delete the old and place new in one of the posts and this worked.
Can you please look into this and report back.
Best thoughts,
Mads (MaFe)

-- MAD F, the fanatical rhykenologist and vintage architect. Democraticwoodworking.


42 replies so far

View Mark Wilson's profile (online now)

Mark Wilson

1739 posts in 524 days


#1 posted 04-20-2016 09:51 PM

I checked all those links, Mads, and they all opened okay. The last one was slow loading. But they all work.

-- Mark

View MrUnix's profile (online now)

MrUnix

4208 posts in 1660 days


#2 posted 04-20-2016 10:10 PM

I checked all those links, Mads, and they all opened okay. The last one was slow loading. But they all work.
- Mark Wilson

Try this one :)
http://lumberjocks.com/projects/235050

-- Brad in FL - To be old and wise, you must first be young and stupid

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9432 posts in 3513 days


#3 posted 04-20-2016 10:13 PM

I hope you get results… :)

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9432 posts in 3513 days


#4 posted 04-20-2016 10:20 PM

MrUnix,

When I clicked your link, I didn’t get any pictures at all!

The little GIF worked!
... rest didn’t… Were they supposed to work?

Mads… when I clicked your links, all pictures showed up good! (????)

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View mafe's profile

mafe

11137 posts in 2550 days


#5 posted 04-20-2016 10:30 PM

MrUnix yes I only get X there…

Mark, that’s really strange here on two pc and one phone same problem X.

Joe, that’s really strange…

Thanks,
Mads

-- MAD F, the fanatical rhykenologist and vintage architect. Democraticwoodworking.

View mafe's profile

mafe

11137 posts in 2550 days


#6 posted 04-20-2016 10:35 PM

Also same in both IE, Edge and Firefox.

-- MAD F, the fanatical rhykenologist and vintage architect. Democraticwoodworking.

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9432 posts in 3513 days


#7 posted 04-20-2016 10:59 PM

That is VERY Strange… I can’t think of any reason that would cause this…

I guess all of your browsers were up to date? :)

Could you see MrUnix’s pictures of the Trump dispenser? (I could not!!)
... very strange things happening here!!

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View doubleDD's profile

doubleDD

5217 posts in 1504 days


#8 posted 04-20-2016 11:36 PM

Same problem here Mads, when I click on your links none of your pictures show. All others show up fine. Strange thing. Someone has it out for you.

-- Dave, Downers Grove, Il. -------- When you run out of ideas, start building your dreams.

View jeffswildwood's profile

jeffswildwood

1320 posts in 1438 days


#9 posted 04-20-2016 11:45 PM

I’m having the same problem with two of my project posts.

http://lumberjocks.com/projects/235706
http://lumberjocks.com/projects/234754

There is no pictures there. Has anyone let cricket know?

-- We all make mistakes, the trick is to fix it in a way thats says "I meant to do that".

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9432 posts in 3513 days


#10 posted 04-21-2016 12:01 AM

jeffswildwood ... Could NOT see the pics.

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View Roger's profile

Roger

19865 posts in 2265 days


#11 posted 04-21-2016 12:06 AM

Seem to be working for me also

-- Roger from KY. Work/Play/Travel Safe. Keep your dust collector fed. Kentuk55@yahoo.com

View Cricket's profile

Cricket

1869 posts in 1053 days


#12 posted 04-21-2016 12:14 AM

It seems to be related to the issue reported in the following thread. I will update the ticket with the techs.
http://lumberjocks.com/topics/157298

Something went funky with some of the older projects.

-- "Show respect even to people who don’t deserve it, not as a reflection of their character, but as a reflection of yours."

View Joe Lyddon's profile

Joe Lyddon

9432 posts in 3513 days


#13 posted 04-21-2016 12:33 AM

Mads… Look at Project of

Marking Guide…
I got good pics for ALL EXCEPT Pic. #4

I copied all of the Image addrs. of the BIG pic. areas resulted in this:

BIG CLUE!! ??

http://lumberjocks.com/assets/pictures/projects/356955-438x.jpg GOOD Image addr of Big #1
http://lumberjocks.com/assets/pictures/projects/356956-438x.jpg GOOD Image addr of Big #2
http://lumberjocks.com/assets/pictures/projects/356957-438x.jpg GOOD Image addr of Big #3
http://lumberjocks.com/assets/pictures/projects/356960-438x.jpg Bad Image addr of BIG #4
http://lumberjocks.com/assets/pictures/projects/356960-438x.jpg GOOD Image addr of BIG #5
http://lumberjocks.com/assets/pictures/projects/356961-438x.jpg GOOD Image addr of BIG #6

NOTE:
BAD #4 356960
GOOD #5 356960 Same as Bad #4; Pic. #4 has invalid # assigned to it! WHY / HOW? <===

What happened to 58 & 59? Just not part the post? (probably)

-- Have Fun! Joe Lyddon - Alta Loma, CA USA - Home: http://www.WoodworkStuff.net ... My Small Gallery: http://www.ncwoodworker.net/pp/showgallery.php?ppuser=1389&cat=500"

View mafe's profile

mafe

11137 posts in 2550 days


#14 posted 04-21-2016 07:44 AM

Hi there,
Ahhh fine to see it’s not just me…
Yes Joe it’s strange.

Cricket, I have a different question also, it seems like when I post pictures that are horizontal they become crystal sharp like the original, but when I post vertical pictures they become blurry. Why is that?
Also when I look in old projects some of the pictures are blurry…
But on the blog the same pictures are completely sharp both directions.

Best thoughts,
Mads

-- MAD F, the fanatical rhykenologist and vintage architect. Democraticwoodworking.

View mafe's profile

mafe

11137 posts in 2550 days


#15 posted 04-21-2016 09:10 AM

It seems to be all over:
http://lumberjocks.com/projects/235762

-- MAD F, the fanatical rhykenologist and vintage architect. Democraticwoodworking.

showing 1 through 15 of 42 replies

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com