LJs "Jumping Around"

  • Advertise with us

« back to Coffee Lounge forum

Forum topic by Mark Wilson posted 02-01-2016 08:23 AM 453 views 0 times favorited 7 replies Add to Favorites Watch
View Mark Wilson's profile

Mark Wilson

1694 posts in 484 days

02-01-2016 08:23 AM

There’s a funky technical thing that’s been going on in LJs lately, and I think I’m not alone. If you find that, when you hit “reply” on a PM, before you have a chance to start your message, the page refreshes to the original message, hit the esc key once or twice. That keeps it from doing that. It’ll also do that after you click “send message,” refreshing to the message you just typed, and making you think it didn’t get sent. Before doing anything, open a new LJs instance in a new tab or window, go to your messages/sent messages, and confirm that the message was, indeed, sent, before closing the first one. I sent the same message to Charlie twice yesterday, before I figured that out.

-- Mark

7 replies so far

View JoeinGa's profile


7370 posts in 1428 days

#1 posted 02-01-2016 01:05 PM

Haven’t seen that issue here. Working fine for me.
Maybe it’s something to do with you living over there on “The Left Coast” :-)

-- Perform A Random Act Of Kindness Today ... Pay It Forward

View Cricket's profile


1828 posts in 1013 days

#2 posted 02-01-2016 02:22 PM

I haven’t experienced this issue yet, but I will watch for it.

Can you let me know what device you’re using to access the site? (Computer, tablet, or phone?)

Which browser are you using?

-- "Show respect even to people who don’t deserve it, not as a reflection of their character, but as a reflection of yours."

View lew's profile


11264 posts in 3176 days

#3 posted 02-01-2016 02:30 PM

Just sent you a test PM. Seemed to work OK for me

-- Lew- Time traveler. Purveyor of the Universe's finest custom rolling pins.

View ddockstader's profile


151 posts in 2682 days

#4 posted 02-01-2016 02:31 PM

Are you, by any chance, using Firefox as your browser? I ask because I posted a similar problem on the Site Feedback forum. See my thread “Bouncing Back A Page On Firefox.” It seems to be occurring just with Firefox and I’ve had it on both my computers. Try another browser for the time being until someone at Lumberjocks can fix it.

View Rick M.'s profile

Rick M.

7701 posts in 1801 days

#5 posted 02-01-2016 03:57 PM

When using my phone and tapping quote, it jumps to the top if the page; very annoying. But no problem here with PMs.


View Mark Wilson's profile

Mark Wilson

1694 posts in 484 days

#6 posted 02-01-2016 06:53 PM

Cricket, laptop, Firefox.
ddockstader, I was using Chrome til about a month ago. I was having massive problems with it. So I returned to FF. I haven’t checked IE lately. That thing’s been a nightmare to me.
REick, it should jump to your comment pane when you hit “quote.”

-- Mark

View Grumpy's profile


21459 posts in 3272 days

#7 posted 02-03-2016 10:40 PM

Not me yet but thanks anyway.

-- Grumpy - "Always look on the bright side of life"- Monty Python

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics