Arrrg! Back arrow not working again!

  • Advertise with us

« back to Site Feedback forum

Forum topic by fivecodys posted 01-12-2016 10:27 PM 424 views 0 times favorited 7 replies Add to Favorites Watch
View fivecodys's profile


566 posts in 1060 days

01-12-2016 10:27 PM

I am using Firefox on a Windows 8.1 Pro machine and for some reason, the back arrow is no longer working on this site. It takes 4 rapid clicks to get Firefox to go back one page. This is only happening on this site.
Any ideas?

Many thanks,

-- Chem, Central California

7 replies so far

View rwe2156's profile


2126 posts in 905 days

#1 posted 01-12-2016 10:36 PM

Installing AdBlock fixed it for me.

-- Everything is a prototype thats why its one of a kind!!

View fivecodys's profile


566 posts in 1060 days

#2 posted 01-12-2016 11:27 PM

That fixed it!
Many thanks.

-- Chem, Central California

View MrUnix's profile (online now)


4053 posts in 1623 days

#3 posted 01-12-2016 11:31 PM

Or quicker and easier, just go here and get the latest hosts file:

(and it will work on Windoze, Unix, MacOS or just about any other platform)


-- Brad in FL - To be old and wise, you must first be young and stupid

View David Taylor's profile

David Taylor

326 posts in 511 days

#4 posted 01-13-2016 03:33 AM


-- Learn Relentlessly

View TinWhiskers's profile


179 posts in 376 days

#5 posted 01-13-2016 01:04 PM

Wow! Thx for the AdBlock tip. Really zips now!

View fivecodys's profile


566 posts in 1060 days

#6 posted 01-13-2016 05:32 PM


- David Taylor

Now that’s funny!

-- Chem, Central California

View Wondermutt's profile


60 posts in 281 days

#7 posted 01-23-2016 01:50 PM

Thanks Mr. Unix. That worked great

Have your say...

You must be signed in to reply.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics