• Advertise with us
Project by Jorg Zimmermann posted 01-05-2014 07:12 PM 859 views 1 time favorited 3 comments Add to Favorites Watch

The idea was to make maximum use of the space in the coridor. Including a computer workplace. The left corner is cut off in order to allow full access to a door to a room. It is made in Beech verneered blockboard, painted white. This is one of the advantages of the trade that we are able to tailormake things for people I guess we are some sort of problemsolvers.


-- Jorg

3 comments so far

View Hippockets's profile


92 posts in 2528 days

#1 posted 01-05-2014 09:30 PM

A great combination of utilization and good looks makes this a winner.

-- Bruce, Arnold MD

View Fishinbo's profile


11362 posts in 1596 days

#2 posted 01-09-2014 03:07 PM

Great build, like the functional design especially the drawers. Everything in one place. Excellent job!

View majuvla's profile


8712 posts in 2288 days

#3 posted 01-09-2014 06:36 PM

Extraordinary work!

-- Ivan, Croatia, Wooddicted

Have your say...

You must be signed in to post the comments.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics