LumberJocks

cant add a new project

  • Advertise with us
Blog entry by grizzman posted 06-20-2010 05:22 PM 817 reads 0 times favorited 14 comments Add to Favorites Watch

hey there jocks..im having problems here…the lumber jocks page wont let me add a new project…it lets me get to the link to add one…but when i click on it..it does nothing…and also so is the main link on the main page…where it says “my lumberjocks”..it wont do anything either…is this a problem with the page or what…just want to know if anyone else is having the same problems…grizzman

-- GRIZZMAN ...[''''']



14 comments so far

View patron's profile

patron

13034 posts in 1996 days


#1 posted 06-20-2010 05:31 PM

i was having similar problems earlier loading my box project ,
i think it was site maintenance .
happens every now and then .
keep trying .
all i got . good luck .

-- david - only thru kindness can this world be whole . If we don't succeed we run the risk of failure. Dan Quayle

View grizzman's profile

grizzman

7011 posts in 1958 days


#2 posted 06-20-2010 05:43 PM

thanks david, it would be nice if there was a way martin could have some kind of indicator that site maintenance was going on and that some options would not be available…it would at least let folks know that is not them having problems…

-- GRIZZMAN ...[''''']

View patron's profile

patron

13034 posts in 1996 days


#3 posted 06-20-2010 05:53 PM

when he is doing serious maintenace ,
there usualy is a notice .
maybe when he is just
‘tweaking’ he doesn’t bother ?

-- david - only thru kindness can this world be whole . If we don't succeed we run the risk of failure. Dan Quayle

View woodsmithshop's profile

woodsmithshop

1150 posts in 2200 days


#4 posted 06-20-2010 06:19 PM

I just tried to do a review and it only showed about half, it must be self editing.

-- Smitty!!!

View patron's profile

patron

13034 posts in 1996 days


#5 posted 06-20-2010 06:23 PM

grizz is having the same problem loading a project ,
now i can’t even find his post about the problem ?
might be some site stuff ?
good luck ,
i keep clicking your post notice ,
it comes up not available ?

edit ( dumb ) !
this is his post !

-- david - only thru kindness can this world be whole . If we don't succeed we run the risk of failure. Dan Quayle

View GMman's profile

GMman

3902 posts in 2352 days


#6 posted 06-20-2010 06:25 PM

I think it’s ok now grizz ….must be Charlie playing joke on us…LOL

View Rick  Dennington's profile (online now)

Rick Dennington

3402 posts in 1849 days


#7 posted 06-20-2010 06:30 PM

Greetings grizz,
I’m good on this end…. Everything seems to be working for me. I tried the same sites as you, and it’s ok.

I was able to read you post, and David’s too…. My Lumberjocks is woking, too….

Could you be having a problem with your puter…..?

-- " I started with nothing, and I've still got most of it left".......

View Dennisgrosen's profile

Dennisgrosen

10850 posts in 1770 days


#8 posted 06-20-2010 06:52 PM

sorry Grizz canĀ“t help you there
no problem here

Dennis

View patron's profile

patron

13034 posts in 1996 days


#9 posted 06-20-2010 06:55 PM

grizz ,
smity got through ,
his blog did load o.k. , keep on trying .

-- david - only thru kindness can this world be whole . If we don't succeed we run the risk of failure. Dan Quayle

View Martin Sojka's profile

Martin Sojka

1893 posts in 3127 days


#10 posted 06-20-2010 07:23 PM

Hi Grizz, there was no maintenance today. Make sure you have Javascript enabled in your browser.

View TopamaxSurvivor's profile (online now)

TopamaxSurvivor

14749 posts in 2330 days


#11 posted 06-20-2010 07:39 PM

Darn Martin, you were too quick. I was going to tell Grizz that yoiu knew he could do a better job on his project:-))

-- "some old things are lovely, warm still with life ... of the forgotten men who made them." - D.H. Lawrence

View grizzman's profile

grizzman

7011 posts in 1958 days


#12 posted 06-20-2010 09:16 PM

yea topamax i thought about that…im still in the beginners class and i thought i might better do a better job…but its too late..ill have to keep trying….well i did a java check..it was enabled , so i did a update..then i still had problems…and it was not getting better, so i did a system restore..and for now all is well and working…just keep your fingers crossed….ya never know what these computers will do…...thanks for everyone’s help…grizz

-- GRIZZMAN ...[''''']

View NBeener's profile

NBeener

4806 posts in 1829 days


#13 posted 06-20-2010 11:17 PM

Uhhhhhhhh…..

Grizz ?

Maybe you’re just MAKING the darned things too fast for Martin to keep up :-)

-- -- Neil

View TopamaxSurvivor's profile (online now)

TopamaxSurvivor

14749 posts in 2330 days


#14 posted 06-21-2010 01:13 AM

My kid says puters get ful of errors over time. My last one just finally quit booting up, but it worked fairly well up to the final crash. It is really to bad MSN was open to the world to use and Apple was so tight with their system ;-))

-- "some old things are lovely, warm still with life ... of the forgotten men who made them." - D.H. Lawrence

Have your say...

You must be signed in to post the comments.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

GardenTenders.com :: gardening showcase