LumberJocks

atmloaf32

  • Advertise with us
View atmloaf32's:homeworkshopprojects (0)blog (0)reviews (0)forum topics (0)buddies (0)favorites (0)activity logWatch
atmloaf32

Buddies

None so far

0 posts in 298 days

Location:
Website: http://www.piesemasiniagricole.ro/piese-auto/piese-balotiera

Există multe piese esențiale de echipament care sunt importante în fermă. În acest post am să vă dau o listă de echipamente agricole care vă va oferi echipamentul de care aveți nevoie într-o fermă. Există câteva lucruri care nu sunt pe listă, deoarece fiecare fermier are nevoi diferite, astfel încât pentru majoritatea oamenilor această listă va fi suficientă.

Tractor

Tractorul este piesa principală de echipament pe care o utilizați în fermă. Funcția sa principală este de a trage echipamentul agricol, dar îl puteți folosi pentru multe lucruri.

Un exemplu de alt tip de tractor este un tractor cu încărcător frontal. Puteți utiliza acest tip de tractor pentru o serie de lucruri, cum ar fi încărcarea gunoiului de grajd într-un distribuitor de gunoi de grajd. Un tractor compact este un tractor mic pe care îl folosiți în ferme mai mici și locuri de muncă mici. Mulți oameni au un tractor compact mic la casă. Acesta este un tractor obișnuit pe care îl veți vedea în oraș.
Piese presa de balotat

Principalele categorii de tractoare sunt tracțiunea pe două roți, tracțiunea pe două roți cu asistență din față sau un tracțiune integrală cu tracțiune integrală. Tractoarele cu tracțiune integrală pot avea articulații sau piste. Ele sunt foarte scumpe și au un scop foarte special.

Plug sau plug

Plugul este locul unde începe totul. Aveți nevoie de această bucată de echipament agricol pentru a vă pregăti terenul pentru culturile dvs.

Acesta este implementarea fermei pe care o veți folosi pentru a rupe terenul pentru prima dată. În general, plugurile transformă solul pentru a distruge vegetația de suprafață, cum ar fi buruienile.

Aratarea este o lucrare primara. Asta inseamna ca vei incepe cu asta, apoi vei merge la secara secundara ca o grapa.

Există multe tipuri de pluguri, cum ar fi pluguri de dălți, pluguri din tablă și plăci de discuri.

Grape

Grapele sunt o secundară de prelucrare a solului. Le folosiți după un plug în majoritatea cazurilor. Ideea din spatele unei grape este de a distruge mormantele de sol pentru a facilita cresterea plantelor.

Grapele perturbă tot terenul de pe suprafață într-un câmp.

Există multe tipuri diferite de grape pe care le folosim astăzi. În majoritatea cazurilor, grapelele avansate pe care le folosiți combină diferite grape într-un singur dispozitiv.

Iată o listă cu tipurile de grape pe care le puteți găsi: grape cu disc, grapă cu lanț, grapă cu role și grapă de primăvară.

Semănătoare

Folosiți o semănătoare pentru a planta semințele în sol. Există multe tipuri de semănători astăzi. Acestea variază de la mici semințe simple pe ferme mici până la sămânți imens de aer.

Cel mai comun tip de semănătoare pe care îl veți vedea este un semănătoare de transmisie. Puteți vedea semănătoare de semințe de semănat iarbă în zonele rezidențiale. De asemenea, în Canada veți vedea o mașină de semitransmisie folosită pentru a răspândi sare.

Unele tipuri de semanatoare pe care le veți vedea sunt: ​​secerătoare pentru semănătoare, semănătoare de aer și plantatoare. Anumiți semanatori pot să planteze semințele împrăștiate și îngrășămintele în același timp ..

Semănătorii mai noi sunt mai exacți decât cei vechi și au tendința de a produce randament mai bun din culturi.

Distribuitor de îngrășăminte

Un distribuitor de îngrășăminte este un instrument de fermă care răspândește îngrășămintele. Puteți face acest lucru în moduri diferite. Una dintre cele mai comune distribuitoare este un difuzor de difuzare. Acest lucru este foarte asemănător unui semănătoare de transmisie. În multe cazuri, oamenii le folosesc interschimbabil.

Un alt distribuitor de îngrășăminte obișnuit este un distribuitor de îngrășăminte. Distribuitorii de îngrășăminte folosesc gunoi de grajd solid din efectivele de animale. Există, de asemenea, distribuitoare de îngrășăminte lichide, care sunt agenți de împrăștiere a gunoiului de grajd.

Împrăștierea îngrășământului vă ajută să vă îmbunătățiți randamentul culturii.

Combina

Combinele sunt de obicei cea mai scumpă piesă de echipament pe care o cumpără agricultorii. Este cea mai importantă piesă de echipament agricol, de asemenea. Este piesa de echipament pe care o utilizați pentru a profita de avantajele muncii voastre dure.

Folosiți o combină pentru a vă recolta cultura. Se combină trei funcții care se culeg (tăiați planta), cultura, treierat (separă bucăți comestibile de cele necomestibile), recolta și vânătoarea (separă pleava ușoară de cereale). Combinații noi vă oferă date despre randament care vă arată unde ați făcut bine câmpul și nu bine.

Resturile de la combinat aruncate în spate ca paie pot fi ambalate pentru paturi de animale.

În funcție de ceea ce doriți să recoltați, o combinație va avea nevoie de un anumit cap pentru lucrare. Utilizați un cap standard de cereale pentru grâu, secară, canola și soia. Folosești un cap de porumb, care pare să aibă dinți pe el pentru porumb.

Presă de balotat

Utilizați un presă pentru a colecta fânul, paiele sau tulpinile de porumb și le puneți fie într-un balot rotund, fie unul pătrat. Utilizați fânul ca hrană pentru animalele dumneavoastră, deci este foarte important să aveți echipamentul corect reglat. Utilizați paie ca așternut pentru animalele dvs. pentru a le menține uscate și calde. Îmbrăcămintea ajută animalele să nu se îmbolnăvească. Puteți utiliza tulpini de porumb pentru așternut, dar unele animale le vor mânca și ele.

Principalele tipuri de prese de balotat sunt balerine pătrată și prese de balotat rotunde. Ele vin în diferite dimensiuni. De la pătrate mici până la pătrate uriașe. Totul depinde de tipul de operație pe care o executați.

Puteți împacheta baloturile doar cu sfoară, sau le puteți înfășura cu plastic, ceea ce le permite să se fermenteze în siloz.

Gânduri finale pe lista echipamentelor agricole

To read more, go to this website: http://www.piesemasiniagricole.ro/piese-auto/piese-balotiera

-- http://www.piesemasiniagricole.ro/piese-auto/piese-balotiera

Latest Activity

signed up atmloaf32's Profile 02-18-2018 03:43 AM

Latest Projects

None so far

Latest Blog Entries

None so far


Grab widget

0 comments so far

Have your say...

You must be signed in to post the comments.

DISCLAIMER: Any posts on LJ are posted by individuals acting in their own right and do not necessarily reflect the views of LJ. LJ will not be held liable for the actions of any user.

Latest Projects | Latest Blog Entries | Latest Forum Topics

HomeRefurbers.com